Základní Aceto ze sladkých jablek – má sveží sladkokyselou chuť, která je bez hnilobného chuťového ocásku. Ihned po sklizni vyzrálých plodů se kvasí Cider a poté se ve druhé etapě ocet vyrábí tradiční metodou.
Způsob výroby:
Jsou vyráběna výhradně z čerstvých, sladkých jablek. Od prvního sběru jablka, lisování, po stočení Aceta do lahve, nepřijde do kontaktu se žádnými přísadami, barvivy, sladidly, ani chemickými přísadami. Ve všech případech jsou Aceta stoprocentními produkty z jablek. Nic lepšího pro zdravou stravu nenajdete.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.