Bio Rýžový ocet - prémiová kvalita z hnědé neloupané rýže. Díky plnému, ale jemnému charakteru tohoto klasického octa z jižního japonského ostrova Kyusyu je radost jej používat...
Bio Rýžový ocet - prémiová kvalita z hnědé neloupané rýže. Díky plnému, ale jemnému charakteru tohoto klasického octa z jižního japonského ostrova Kyusyu je radost jej používat...
Bio Rýžový ocet - prémiová kvalita z hnědé neloupané rýže. Díky plnému, ale jemnému charakteru tohoto klasického octa z jižního japonského ostrova Kyusyu je radost jej používat všude tam, kde je zapotřebí kyselost. Jeho vynikající kvalita pochází z používání organické hnědé rýže a staletí staré metody pomalého zrání. Přirozeně fermentovaný rýžový ocet ocení zejména gurmáni a vyznavači japonské kuchyně.
Vegan.
Bio.
Bez pšenice.
Bez sóji.
Bez konzervantů.
Použití: Vhodné na dochucování salátů, pomazánek, do sushi a různých omáček ve kterých dodává jemné nasládlé tóny.
Složení: voda, hnědá rýže* 20%. =* z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživová hodnota ve 100ml výrobku:
Energie: 59Kj / 14kcal
Tuky: 0,9g (z toho nasycené: 0,9g)
Sacharidy: 0,2g (z toho cukr: 0,2g)
Vlákniny: 0,1g
Bílkoviny: O,9g
Sůl: 0,0g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Země původu: Japonsko.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.