Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného zrání v dřevěných sudech získává své charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou rovnováhou sladké a kyselé.
HMOTNOST: 500 ml
ZEMĚ PŮVODU: Modena - Itálie
POUŽITÍ: Balsamikový ocet výborně hodí do salátů, marinád a zeleninových pokrmů. Rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou, zakapaná olivovým olejem a balsamikovým octem jsou vynikající.
SLOŽENÍ: vinný ocet, zahuštěná hroznová šťáva. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah přírodní kyseliny octové: 6 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 311 kJ/73 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 19 g
z toho cukry 13 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,05 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Balsamikový ocet - kvasný ovocný ocet. Skladujte dobře uzavřený.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.